Infomorgen in Thomashuis Delft Oliemolen op 24 april

thomashuis, delft, oliemolen, vacature, overname, zorgondernemerschap
Werken
Jan de Gier

Werkzaam in de gehandicaptenzorg en samen met je partner toe aan een nieuwe uitdaging? Hakim en Marjo, zorgondernemers van Thomashuis Delft de Oliemolen, nodigen je dinsdagochtend 24 april bij hen thuis uit voor een informatieochtend over het Thomashuis-ondernemerschap. Aanmelden kan via de site!

Na 10 mooie jaren hebben Marjo en Hakim besloten om op zoek te gaan naar opvolgers. Ze zoeken een enthousiast stel met een groot zorghart die het stokje van hen over wil nemen, en nodigen geinteresseerden daarom uit om een kijkje te nemen in hun Thomashuis. Een unieke gelegenheid om te ontdekken over het iets voor jullie is!

(Foto: Marjo op de duofiets met één van de bewoners)

In Thomashuis Delft de Oliemolen wonen Hakim en Marjo samen met hun 9 bewoners. Het is een huis waar het draait om warmte en liefde, sfeer en comfort, autonomie en zelfbeschikking. De bewonersgroep in de leeftijd van 26 tot 59 jaar is heel close, leeft op een mooie manier samen en is vriendelijk en behulpzaam naar elkaar toe.

Maar bovenal zijn de bewoners op zoek een nieuw zorgpaar dat hun leven met hen wil delen!

Meer info

Iets voor jou en je partner? Lees dan snel meer over Thomashuis Delft de Oliemolen (bewonersgroep, het pand, de ligging, etc) op DEZE gloednieuwe pagina waar ook andere overnamehuizen worden voorgesteld zoals Thomashuis Dongen, Huijbergen en Venhuizen.

Aanmeldformulier

Voor de informatieochtend ontvangen we graag je aanmelding via het formulier op de website van De Drie Notenboomen, ontwikkelaar van de Thomashuizen. Dit formulier vind je onderaan DEZE pagina.

Graag tot de 24!

De 24e niet in de gelegenheid? Wees dan welkom tijdens onze infomiddagen op o.a. 3 april (in Gouda) en 8 mei!

 

 

Delen:

Mis niks van de kleurrijke verhalen van het Thomashuis

Schrijf je in voor de nieuwsbrief ThomashuisVertelt!