Jij een zorgondernemer? Ontdek het 20 augustus in 't Harde

Events

Werkzaam in de gehandicaptenzorg en toe aan meer zelfstandigheid? Klaar voor een uitdaging samen met jouw (levens)partner? Laat je zorghart spreken en ontdek het Thomashuis-ondernemerschap op 20 augustus in Thomashuis 't Harde. Bruin & Marijke kijken uit naar je komst. Direct aanmelden kan hier!

Een informatiemiddag in een Thomashuis is dé perfecte manier om te ontdekken of jij klaar bent voor de stap van zorgverlener naar zorgondernemer. Bruin en Marijke kunnen je er alles over vertellen. Zij zijn in maart 2015 gestart en wonen sindsdien met veel plezier samen met hun 9 bewoners.

Ga jij de uitdaging aan als zorgondernemer?

‘‘Wij hopen geïnteresseerde mensen in ons huis te ontvangen om het mooie verhaal te laten zien en te delen hoe het is om samen – wij en onze medewerkers – een Thomashuis te runnen’’, vertellen Bruin en Marijke enthousiast. Daarbij laten zij zien hoe een dag in het Thomashuis eruit ziet en welke aspecten en persoonlijke eigenschappen bij het zorgondernemerschap komen kijken."

Aanmelden 

Spreekt dit jullie aan? Kijk dan snel op de pagina Infomiddag 20 augustus in Thomashuis 't Harde en meld je daar direct aan via het formulier. We kijken uit naar je komst!

Direct aanmelden als kandidaat-ondernemer kan natuurlijk ook. Klik hier!

Thomashuis Delft Oliemolen en Beneden-Leeuwen zoeken opvolgers

Wij zijn continu op zoek naar ondernemende stellen zoals Bruin en Marijke, voor nu en in de toekomst. Want bijvoorbeeld Thomashuis Beneden-Leeuwen, Delft Oliemolen en Vledder zijn op zoek naar een nieuwe generatie zorgondernemers. Bekijk alle huizen inclusief foto’s en achtergrondinformatie op de Aanbodpagina op de site van De Drie Notenboomen (ontwikkelaar Thomashuis).

Voorproefje: Film Thomashuis 't Harde

 

 

 

 

Delen: