Nieuwe ondernemers Thomashuis Lochem tekenen contract

Zorgondernemerschap

Per 1 oktober 2017 zijn Rick Harms en Lindi van Gent de nieuwe zorgondernemers van Thomashuis Lochem! Zij volgen Lia en Leon de Jongh op die na ruim 13 jaar besloten hebben om hun Thomashuis over te dragen.

Het Thomashuis in Lochem ging in september 2003 van start als één van de allereerste Thomashuizen. Met mooie nieuwe uitdagingen in het verschiet hebben Lia en Leon vorig jaar (na ruim 13 jaar) aangegeven hun Thomashuis te willen overdragen aan nieuwe zorgondernemers.

We zijn er trots op dat we met Rick en Lindi (ouders van twee jonge kinderen) een gedreven stel hebben gevonden dat met hart en ziel aan de slag zal gaan. Op haar Facebookpagina schrijft Lindi: “Het is officieel! Op 1 oktober verhuizen wij met ons gezin naar het prachtige Lochem. Wij gaan daar samen met een kleine groep medewerkers de beste zorg bieden aan 8 super lieve bewoners.”

Hond

De kennismaking met zowel de bewoners als de ouders/vertegenwoordigers heeft al plaatsgevonden en van alle kanten is het vertrouwen in de toekomst groot. “We moeten nog wel even een hond aanschaffen”, zegt Rick lachend. “Dat was één van de vereisten van een bewoner.”

Zowel Lindi als Rick zijn geen onbekende van de formule Thomashuizen. Lindi werkt al zo’n 7 jaar in Thomashuis Coevorden en Rick is al ruim 3 jaar medewerker in Herbergier Gees nadat hij zich als heftruckchauffeur liet omscholen. Samen heeft het stel waargenomen in Steenwijk en Coevorden, en hebben ze ook al even meegedraaid in Thomashuis Lochem.

Aan een tafeltje

Tijdens één van de waarnemingen ontstond aan een tafeltje in het privégedeelte van het Thomashuis het gesprek over het starten van een eigen Thomashuis. “Eigenlijk waren we het er allebei gelijk over eens”, weet Lindi nog. “De kwaliteit die je in een Thomashuis kunt leveren, de ruimte, rust en de huiselijke sfeer. Het is zo mooi om dit te kunnen doen.”

Succes met de voorbereidingen Rick en Lindi!

Net als de bewoners van Thomashuis Lochem, zoeken ook de bewoners van Thomashuis Middelharnis, Steenwijk, Enschede en Delft de Oliemolen naar nieuwe ondernemers voor hun huis! Lijkt het je wat om dit samen met je (levens)partner te doen? Meld je dan bij ons via en kijk onder het kopje Informatie op deze site.

 

Delen: