Ontdek het leven als zorgondernemer tijdens een infomiddag

Uit de huizen
Laura van Elst

Droom jij ervan om te zorgen vanuit jouw hart, waarbij je een verschil kan maken voor mensen met een verstandelijke beperking? Dan zoeken wij jou! Ontdek het bijzondere leven als zorgondernemer tijdens de informatiemiddag op 20 augustus in Thomashuis ’t Harde.

Als zorgondernemers van een Thomashuis wonen jij en je levenspartner samen met 8 à 9 bewoners met een verstandelijke beperking. Jullie geven zelf invulling aan de zorg en bieden de bewoners – samen met een klein team – dagelijks een warm en liefdevol thuis. Zo gewoon mogelijk.

Tientallen stellen met en zonder gezin gingen je al voor. Waarom? ‘‘Omdat we het verschil willen maken voor mensen met een verstandelijke beperking’’, reageren Tom en Yvonne van Thomashuis Grathem. ‘‘Je zet samen iets neer en bouwt samen iets op. Dat geeft je werkleven een extra dimensie’’, vertellen Kasper en Ilse van Thomashuis Bunde.  

Infodag & rondleiding

Benieuwd naar deze manier van zorg verlenen? Dan wensen Bruin en Marijke je van harte welkom in Thomashuis ’t Harde op dinsdag 20 augustus. Tijdens de informatiemiddag geeft De Drie Notenboomen – ontwikkelaar van de Thomashuisformule – samen met hen een presentatie over het leven als zorgondernemer. Uiteraard krijg je ook een rondleiding en alle gelegenheid om de sfeer te proeven. ‘‘Wij hopen geïnteresseerde mensen in ons huis te ontvangen om het mooie verhaal te laten zien en te delen hoe het is om samen – wij en onze medewerkers – een Thomashuis te runnen’’, vertellen Bruin en Marijke enthousiast. Daarbij laten zij zien hoe een dag in het Thomashuis eruit ziet en welke aspecten en persoonlijke eigenschappen bij het zorgondernemerschap komen kijken. 

Bruin en Marijke zijn in maart 2015 gestart en bieden een warm thuis aan 9 bewoners. Neem hieronder alvast een kijkje in hun Thomashuis.

Wonen als een groot gezin in Thomashuis 't Harde

Aanmelden kan hier

Dus ben jij enthousiast over deze zingevende manier van leven, heb je ruime ervaring in de gehandicaptenzorg en wil jouw partner dit avontuur 100 procent met jou aangaan? Meld je dan hier aan voor de informatiemiddag op 20 augustus.

Voor nu en in de toekomst zijn we op zoek naar gepassioneerde zorgtoppers die een Thomashuis willen runnen. Want bijvoorbeeld Thomashuis Baarn, Beneden-Leeuwen, Delft Oliemolen en Vledder zijn op zoek naar een nieuwe generatie zorgondernemers. Bekijk alle huizen inclusief foto’s en achtergrondinformatie op de Aanbodpagina op de site van De Drie Notenboomen.

Het leven in Thomashuis 't Harde speelt zich binnen en buiten af.  

Delen:

Mis niks van de kleurrijke verhalen van het Thomashuis

Schrijf je in voor de nieuwsbrief ThomashuisVertelt!