Open Huis Thomashuis Hollands Kroon 1 juni

Events

Thomashuis Hollands Kroon wordt op 1 juli officieel overgenomen door de nieuwe eigenaren Johan en Marion Wagenaars. Op 1 juni organiseren zij van 10.00 - 15.30 uur een Open Huis om geïnteresseerden een kijkje te laten nemen. “Een mooie gelegenheid om kennis met elkaar te maken”, vertelt het stel. “Ook voor wie interesse heeft om hier te komen wonen want we hebben nog een kamer vrij!”

Johan en Marion namen in januari dit jaar hun intrek in Thomashuis Hollands Kroon nadat zij de achterliggende 10 jaar ondernemers waren van Thomashuis Venhuizen. “Deze nieuwe uitdaging kwam eigenlijk wel op een mooi moment voor ons”, vertelt Johan. “Er waren snel nieuwe mensen nodig en daar zijn we enthousiast mee aan de slag gegaan. We zijn heel trots op wat we neergezet hebben in de afgelopen maanden.”

Samen leven

In Thomashuis Hollands Kroon wonen Johan en Marion samen met 6 mensen met een verstandelijke beperking. Samen met een klein team medewerkers wordt er op een zo gewoon mogelijke manier met elkaar samen geleefd. Er is ruimte voor dagbesteding en er is een grote dierenweide waar volop van genoten kan worden. Voor wie interesse heeft om er te wonen is er goed nieuws, want er is nog een kamer vrij.

Open Huis in Thomashuis Hollands Kroon

Opfrisbeurt

Het huis heeft in de achterliggende jaren zowel binnen en buiten een flinke opfrisbeurt gekregen. “En dat laten we graag eens zien aan iedereen. Ook mensen die hier zouden willen wonen zijn welkom want we hebben nog een mooie kamer vrij. Het open huis is een mooie gelegenheid om kennis met elkaar te maken dus iedereen is welkom.”

Wil jij graag komen wonen in Thomashuis Hollands Kroon? Neem dan gerust even contact op met Johan & Marion via hollandskroon@thomashuis.nl!

Meer informatie over dit Thomashuis: www.thomashuis.nl/hollands-kroon

Delen: