Thomashuis aanwezig bij Sien inspiratiemarkt

Events

Foto: Reportage Bisdom van Breda

Altijd al willen weten hoe het is om in een Thomashuis te wonen? Bezoek dan op woensdag 13 november in Zeist de inspiratiemarkt van Sien. Zorgondernemers Ad en Helma geven je graag een kijkje in het bijzonder gewone leven in het Thomashuis.

Er is veel mogelijk op het gebied van wonen voor mensen met een verstandelijke beperking. Maar wat is passend voor jou of voor jouw kind? Dat ontdek je op de inspiratiemarkt en tijdens diverse workshops. De markt wordt georganiseerd door Sien, een belangenorganisatie voor ouders en mensen met een verstandelijke beperking. Voor wie is het interessant? Ouders, familieleden en professionals. 

Workshop Thomashuis Oudenbosch

Als ouder kan je veel vragen hebben tijdens de zoektocht naar een gepaste woonplek voor je kind. Diverse experts informeren je daarom graag over een groot aantal onderwerpen in de verstandelijk gehandicaptenzorg. Zo ook Ad Huijsmans, zorgondernemer van Thomashuis Oudenbosch. Hij vertelt over het persoonlijke verhaal van de Thomashuizen, de visie en over het leven in Thomashuis Oudenbosch. Proef de alledaagse sfeer via de kleurrijke foto’s in zijn presentatie. Benieuwd? Bezoek Ad dan tijdens de derde workshopronde (19.00 uur).

Belevingstafel

Voor en na de workshop kan je ook een praatje maken met Ad en zijn vrouw Helma bij de Thomashuisstand. Laat je verwonderen door de belevingstafel, die het echtpaar dagelijks in het Thomashuis gebruikt om met bewoners in gesprek te gaan. En vergeet vooral niet om een leuke gadget mee naar huis te nemen.

Benieuwd? Bekijk hier het volledige programma en bestel je tickets!

In het kort

Wat: Sien Inspiratiemarkt

Wanneer: woensdag 13 november, 16.00 – 21.00 uur

Waar: ’t Lichtpunt Abrona, Huis ter Heide (Zeist)

Delen: