Thomashuis Asperen viert het 10-jarig jubileum groots

Uit de huizen
Jan de Gier

Het zal nog wel even onrustig blijven in het Gelderse Asperen waar het Thomashuis op 23 maart het 10-jarig jubileum vierde. Zorgondernemers Linda Hardeman en Sandra den Besten beleefden samen met hun bewoners, familieleden en iedereen aan het huis verbonden een onvergetelijk knalfeest. “Het was geweldig!”

Zo’n 150 mensen togen richting het dorpshuis dat was omgetoverd tot een gezellige feestzaal. Medewerkers, omwonenden en zelfs de kapper en de huisarts waren van de partij om het feest mee te vieren. “Eigenlijk iedereen waar we contact mee hebben”, vertelt Linda. “Ook de burgemeester die ook bij de opening van ons huis was 10 jaar geleden.”

Beloofd is beloofd

Sinds afgelopen december werd er in Thomashuis Asperen hard geoefend voor het toneelstuk dat tijdens het jubileum werd opgevoerd. Op het podium stonden alle bewoners van het Thomashuis die een prachtige voorstelling speelden. Titel van het stuk was ‘Beloofd is beloofd’.

En dat heeft alles te maken met het feit dat Sandra en Linda in het huwelijk traden op de dag dat zij van start gingen met hun Thomashuis. “Toen hebben Sandra en ik elkaar een belofte gedaan”, vertelt Linda. “En nu mochten we dat op het podium nog eens dunnetjes overdoen. Alleen deden we nu een belofte aan onze bewoners: Dat we er nog lang voor elkaar zullen zijn.”

Delen:

Mis niks van de kleurrijke verhalen van het Thomashuis

Schrijf je in voor de nieuwsbrief ThomashuisVertelt!