Thomashuis zet schouders onder Gehandicaptenzorg Fair

Thomashuis zet schouders onder Gehandicaptenzorg Fair
Events
Jan de Gier

We zijn er trots op om als Thomashuizen de schouders te zetten onder een uniek en inspirerend evenement voor iedereen werkzaam in de gehandicaptenzorg. Wees welkom tijdens de allereerste Gehandicaptenzorg Fair op 9 mei a.s. in Veenendaal. Mis het niet!

Grote congressen puur gericht op de gehandicaptenzorg zijn in Nederland dun gezaaid. Terwijl er onder professionals in de hele sector een grote behoefte leeft aan een dergelijk evenement. Hoogste tijd dus! We zijn daarom heel blij dat we de handen ineen kunnen slaan met het Nederlands Congres Bureau (van o.a. de Florence Nightingale Fair) om er op 9 mei een geweldige dag van te maken.

Actuele thema’s en sprekers

Tijdens de Fair draait alles om de zorgprofessional en komen alle aspecten van het werken in de gehandicaptenzorg voorbij. Bezoekers kunnen kiezen uit diverse actuele thema’s (zoals inclusie, autisme, seksualiteit, kleinschaligheid, rouwverwerking, ouder worden met een verstandelijke beperking) en meerdere sprekers met verschillende achtergronden delen hun kennis en ervaringen in de vorm van meer dan 30 trainingen en workshops.

Inspireren en ontmoeten

Ook is er volop gelegenheid om in contact te komen met organisaties en collega’s die zich inzetten voor de gehandicaptenzorg. Op het hoofdpodium staan gewaardeerde topsprekers en er is een beursvloer waar beleving centraal staat. Kortom: een dag met een Thomashuis-tintje die draait om inspireren, ontmoeten en kennis uitwisselen. 

De Drie Notenboomen, ontwikkelaar van de Thomashuisformule, zegt dit over de samenwerking: 'Het Nederlands Congres Bureau laat een frisse nieuwe wind waaien door het congreslandschap in de zorg. Hun focus op beleving bij bezoekers past perfect bij waar De Drie Notenboomen en de Thomashuizen voor staan. Dat zij de GehandicaptenZorg Fair willen organiseren juichen wij toe en daarom krijgen zij onze volle steun om er een succes van te maken'.

Bestel hier je kaartje

De Gehandicaptenzorg Fair vindt plaats op donderdag 9 mei 2019 van 10.00 uur tot 17.00 uur in de Basiliek, Veenendaal. Kaarten zijn verkrijgbaar via http://www.verpleegkundigecongressen.nl

Werkzaam in een Thomashuis? Bestel dan je ticket via de ondernemers van jouw huis!

 

Delen:

Mis niks van de kleurrijke verhalen van het Thomashuis

Schrijf je in voor de nieuwsbrief ThomashuisVertelt!