Thomashuizen genieten van circusdag in Lepelstraat

Tickets voor de circusdag bij Thomashuis Lepelstraat
ThomashuisVerbindt

De circusdag van Thomashuis Lepelstraat was vrijdag 21 juni een waar spektakel. Compleet met piste, circusdirecteur, veel spelletjes en spetterende voorstellingen en optredens. Liefst 95 deelnemers uit 9 Thomashuizen waren van de partij. “Het liefst zouden we zoiets elke maand organiseren”, vertellen zorgondernemers Harry & Anita Willeboordse.

“Maar daar is de voorbereiding natuurlijk wel iets te intensief voor”, vervolgt Harry lachend. “Het is gewoon heel erg leuk om te doen en te zien hoe iedereen geniet op zo’n dag. Het was een waardige opvolger van de Thomas Olympics, onze sport- en speldag in 2016. We hebben een geweldig creatief team medewerkers dat er ook echt van geniet om dit te doen.”

Circusdag bij Thomashuis Lepelstraat

De dag begon rond 11.00 uur. Aan de entree verschenen bewoners, medewerkers en ondernemers van Thomashuis Steenbergen, Klundert, Oosterhout, Etten-Leur, Lepelstraat, Kruiningen, Maartensdijk, Hellevoetsluis en Den Bommel. “Supertoffe dag en alleen maar blije koppies”, schrijven René en Monique van Thomashuis Kruiningen op hun facebookpagina. Thomashuis Klundert vult aan: “Wat hebben we genoten van de circusdag bij Thomashuis Lepelstraat. Bedankt allemaal!”

Help de clown

Wat er zoal te doen was? Een spellencircuit met 6 spellen zoals ringsteken vanaf de side by side-fiets en een potje circus-memory. En dan nog ‘Help de clown’ waarbij deelnemers een clown (gekleed in pyjama) moesten helpen de code van zijn kledingkoffer te kraken door opdrachten uit de voeren. En dan waren er nog de voorstellingen en acts (o.a. trapeze, clowns, koorddansen) van 5 Thomashuizen, allemaal netjes aan elkaar gepraat door circusdirecteur Wouter. Om nog maar te zwijgen van de prachtige karaoke-optredens.

Een succes

“Echt een succes”, aldus Harry. "Heel leuk om zo'n dag te hebben samen met zoveel andere huizen. Het zag er hier ook allemaal prachtig versierd uit. De piste met hooibalen, de ingang, alles. We hebben met elkaar geluncht en we hadden een frietkar en ijscoman. En een mooie weertje natuurlijk. Helemaal super.”

Bekijk hieronder een paar foto’s!

Meer foto's kun je vinden via de bovengenoemde Facebookprofielen of de pagina van Gewoon Anders. Meer foto's verschijnen later op de website van Thomashuis Lepelstraat.

 

Delen: