Vacatures in o.a. Arum, Etten-Leur, Klundert & Lexmond

Werken
Jan de Gier

Op zoek naar een leuke baan in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking? Dan is werken in een Thomashuis misschien wel iets voor jou! Bekijk in dit bericht openstaande vacatures in Thomashuis Arum, Middenmeer, Klundert, Lexmond, Etten-Leur & en bij de dagbesteding van Thomashuis Streefkerk. Reageren kan door contact op te nemen met het betreffende huis. 

De bewoners van Thomashuis Etten-Leur zijn op zoek naar 2 medewerkers (voor 12 uur en 18 uur gemiddeld per week) die het team van zorgondernemers Jacques & Rian Wagtmans komen versterken. "Overdag gaan wij naar ons werk en zijn wij niet thuis", zo staat er namens de bewoners te lezen in de vacature. "Dus wij willen graag dat je er ‘s morgens vroeg bent. Om ons te helpen op te starten en dan ’s avonds om ons te helpen waar nodig en vooral om samen met ons de dag door te nemen." 

Ben jij iemand met het hart op de goede plaats die geen behoefte heeft aan strak omlijnde procedures, maar die gewoon snapt wat mensen met een verstandelijke beperking nodig hebben? En houd je van Brabantse gezelligheid, van goede muziek en lekker eten? 

Bekijk de vacature hier en reageer zo snel mogelijk!

Begeleider Thomashuis Klundert (m/v) voor 24 per week

Zorgondernemer José Nugteren van Thomashuis Klundert zoekt naar een begeleider (m/v) die voor 24 per week haar team komt versterken. "De functie van begeleider (2e deskundige) heeft tot doel het ondersteunen, begeleiden en verzorgen van bewoners binnen Thomashuis Klundert", zo staat er in de vacature. "De begeleider werkt “zelfstandig samen” in een klein team."

Heb jij een afgeronde opleiding SPW niveau 3 of een daaraan gelijk gesteld diploma? Ervaring met verpleegtechnische handelingen (zoals epilepsie en medicatie toedienen), affiniteit met de doelgroep waarbij je een gezonde balans weet te vinden tussen afstand en nabijheid? Ben je flexibel? Neem dan z.s.m. contact op met Jose via 06-83692443 of per mail: klundert@thomashuis.nl. Bekijk de hele vacature hier.

Thomashuis Lexmond 

In Thomashuis Lexmond is op korte termijn een vacature voor een enthousiaste begeleider(ster), voor gemiddeld 15 uur per week.

Voor informatie kun je contact opnemen met zorgondernemers Aad & Henny Slings via 0624221918 of info@thomashuislexmond.nl  

(Foto: Thomashuis Lexmond)

2 tijdelijke functie Thomashuis Arum

Thomashuis Arum is opzoek naar 2 woon begeleid(st)ers voor het vervullen van een tijdelijke functie van 16 uur per week in de periode van mei tot oktober. Dus ben of ken jij iemand die enthousiast, flexibel, respectvol en duidelijk is, en inlevingsvermogen en humor heeft en van aanpakken weet? Neem dan contact op met Angelique Niehof via arum@thomashuis.nl of 0623223211. Kijk voor meer info op www.thomashuis.nl/arum of word vrienden met Thomashuis Arum op Facebook

(Foto: Thomashuis Arum)

Thomashuis Middenmeer zoekt nieuwe teamleden

De ondernemer van Thomashuis Middenmeer is op zoek naar enthousiaste mensen die onderdeel willen worden van zijn team en heeft meerdere functies in de aanbieding. Je kan rekenenen op een warme werkplek op basis van wederzijds vertrouwen, openheid en eerlijkheid, en een contract op met arbeidsvoorwaarden conform de CAO gehandicaptenzorg. 

Bekijk de hele vacature hier.

Begeleid(st)er dagbesteding Thomashuis Streefkerk

Thomashuis Streefkerk is op zoek naar een begeleid(st)er voor de dagbesteding van hun Thomassjop in Nieuwpoort voor minimaal 2 dagen per week. "De Thomassjop is een dagbesteding waarin we willen dat onze bewoners een gezellige, zinvolle, veilige, warme, creatieve dagbesteding hebben", schrijven zorgondernemers Ellen & Piet. "We gaan uit van de mogelijkheden van onze bewoners." Bekijk de hele vacature op de hun Facebookpagina en neem bij interesse contact op via streefkerk@thomashuis.nl

Delen:

Mis niks van de kleurrijke verhalen van het Thomashuis

Schrijf je in voor de nieuwsbrief ThomashuisVertelt!