Vier Thomashuizen verlengen. Tijd voor een polonaise

Zorgondernemerschap
Marieke Koenders

Een mooi Thomashuis bericht in deze donkere dagen. In november verlengden de ondernemers van de huizen in Ermelo, Zegveld, De Krim en De Waal hun franchiseovereenkomst. Dat betekent dat ze nog eens vijf jaar, met ongetwijfeld heel veel liefde en toewijding, voor hun bewoners blijven zorgen. Voor Alies en Hans (Thomashuis Ermelo) en Rick en Joanna  (Thomashuis Zegveld) zijn de afgelopen vijf jaar omgevlogen. Beiden hebben dan ook geen moment getwijfeld om bij te tekenen. Hans laat weten: “Het was voor ons vanzelfsprekend. Het werk wordt alleen maar leuker.”

Ondernemers Alies en Hans van Thomashuis Ermelo.

Gerda en Peggy van Thomashuis De Krim hadden het zo geregeld dat hun bewoners ook een krabbel konden zetten. En dat deden ze met veel overtuiging en plezier. De champagne kwam tevoorschijn en er werd spontaan een polonaise ingezet. En gelijk hebben ze!

Peggy samen met een bewoner en Thomashuizen-coach Marcel.

Ook in Thomashuis De Waal werd er een feestelijke ceremonie van gemaakt. Esther en Clément gaan voor nog een termijn en daar zijn hun bewoners maar wat blij mee! Ook zij mogen hun naam bij het kruisje zetten, om het daarna gezellig met zijn allen te vieren tijdens een etentje.  Kijk hier voor alle foto’s: de trots en liefde spat ervan af.

Gefeliciteerd iedereen!

Esther tekent samen met een bewoner.

Delen:

Mis niks van de kleurrijke verhalen van het Thomashuis

Schrijf je in voor de nieuwsbrief ThomashuisVertelt!