Zorgondernemer worden? Infomiddag 19 januari Beneden-Leeuwen

Het Thomashuis in Beneden Leeuwen organiseert een infomiddag
Events

Draait de zorg voor jou ook om nabijheid en aandacht en wil je hier als zorgondernemer zelf vorm aan geven? Ontdek de mogelijkheden en kom op 19 januari naar Thomashuis Beneden-Leeuwen. Zorgondernemers Erik en Heleen Koudijs geven je graag een kijkje in hun bijzondere leven. Aanmelden kan hier.

Tijdens de infomiddag op 19 januari maak je kennis met het wel en wee in een Thomashuis, in het geval van Beneden-Leeuwen een huis waar Heleen en Rik samenwonen met 9 mensen met een verstandelijke beperking. Uiteraard krijg je een rondleiding en worden er presentaties gegeven door o.a. iemand van De Drie Notenboomen, franchisegever van de formule Thomashuis.

Zorgondernemer: uit de grond van ons hart

Heleen en Rik runnen sinds november 2007 hun Thomashuis. “Vanuit de grond van ons hart”, zo vertellen ze. “Het is hartstikke leuk om geïnteresseerden daar meer over te vertellen op 19 januari. Mensen die zich aanmelden kunnen rekenen op een gezellig welkom in een warm thuis. We kijken ernaar uit!”

Rik en Heleen zijn sinds 2007 de ondernemers van Thomashuis Beneden-Leeuwen

Foto: Rik en Heleen zijn sinds 2007 de ondernemers van Thomashuis Beneden-Leeuwen

Op stap met de bewoners van Thomashuis Beneden-Leeuwen

Foto: Op stap met de bewoners van Thomashuis Beneden-Leeuwen

De bewonersgroep van Heleen en Rik is hecht en bestaat uit 2 vrouwen en 7 mannen. De bewonersleeftijd varieert van 23 tot 57 jaar. Enkele bewoners zijn meervoudig beperkt, zoals slechtziend of doof. “Het is prachtig om te zien dat je in een Thomashuis echt iets kunt opbouwen met de bewoners en leert hoe je hen kunt 'lezen'. Dat is echt iets waarmee je als Thomashuis het verschilt maakt. Hier geen verloop en personeelswisselingen, maar een vast team dat altijd klaarstaat voor de bewoners.”

Aanmelden kan hier

Ben je werkzaam in de gehandicaptenzorg en er klaar voor om deze stap te zetten? Is je partner ook 100% toe aan dit avontuur? Twijfel dan niet en kom op 19 januari vrijblijvend een kijkje te nemen. Wellicht ontdek je dat het zorgondernemerschap ook voor jou een droom is die uitkomt.

Aanmelding kan via dit aanmeldformulier (klik) op de website van Thomashuis-ontwikkelaar De Drie Notenboomen. Een week voor de infomiddag ontvang je meer info.

Meer weten over Thomashuis Beneden-Leeuwen? Kijk dan op de Aanbod-pagina op de website van De Drie Notenboomen. Hier vind je alle huizen die op zoek zijn naar overname kandidaten.

Filmpje: Waarom wij zorgondernemer zijn geworden?

 

Delen: