Zorgondernemer worden? Kom op 5 juli naar Harich!

Events
Jan de Gier

Geïnteresseerd in een leven als zorgondernemer van een Thomashuis? Werkzaam in de gehandicaptenzorg en toe aan een uitdaging? Op donderdagmiddag 5 juli heten Klaas en Anja Zandstra je van harte welkom in hun Thomashuis te Harich om kennis te maken met het leven als zorgondernemer! “We kijken ernaar uit!"

Klaas en Anja wonen sinds 2011 samen met hun 9 bewoners in het Friese Harich. Een mooie boerderij gevestigd in het centrum van het pittoreske dorpje in zuidwest Friesland. Ze zijn er trots op dat ze geïnteresseerden op 5 juli een blik mogen gunnen in hun leven als zorgondernemers. Een leven waar ze al 7 jaar volop van genieten. 

(Foto: Thomashuis Harich op vakantie met een aantal bewoners)

Welkom om de sfeer te proeven

“We vinden het ontzettend leuk dat er een infomiddag is bij ons thuis”, zo vertelt Klaas. “We geven vaak lezingen over ons Thomashuis omdat we er heel graag over vertellen. Het is iets prachtigs. We kijken er dan ook naar uit om geïnteresseerden hier te ontvangen op onze mooie woonlocatie. Het is hier heerlijk wonen met onze bewoners, in een goede sfeer die iedereen zelf mag komen proeven. Je bent van harte welkom!”

Even aanmelden

Aanmelden voor de informatiemiddag kan via de website van Thomashuis-ontwikkelaar De Drie Notenboomen, op deze pagina om precies te zijn. Kies onderaan het formulier met de datum 5 juli en dan zien Klaas en Anja je heel graag in Harich! Komt 5 juli niet goed uit? Kies dan een van de andere data: 15 juni in IJmuiden, 6 september in Druten of 6 november in Terborg.

Benieuwd naar de Thomashuizen waar we nieuwe zorgondernemers voor zoeken? Bekijk hier ons aanbod en kom meer te weten over o.a. Thomashuis Delft de Oliemolen, Vaals, Venhuizen en Enschede!

(Foto: Klaas en Anja kijker ernaar uit je te ontmoeten op 5 juli!)

Delen:

Mis niks van de kleurrijke verhalen van het Thomashuis

Schrijf je in voor de nieuwsbrief ThomashuisVertelt!