Acht nieuwe Thomashuis-ondernemers tekenen contract

Acht nieuwe ondernemers voor de Thomashuizen
Uit de huizen
Jan de Gier

Maak kennis met de mensen die de komende maanden van start zullen gaan als de nieuwe zorgondernemers van Thomashuis Assendelft, Ouderkerk a/d IJssel, Sexbierum en Venhuizen. Gefeliciteerd allen met het tekenen van het contract.

Foto boven, 3 april 2019 (vlnr): Henk & Carry, Marit & Henk, Erica & Klaas en Jan & Marieke

Wat een vreugde om deze mensen te ontmoeten die met beide handen de kans aangrijpen om hun zorgdroom te verwezenlijken. Bijzonder aan deze 4 stellen is dat ze hier allemaal niet ver voor hoeven te verhuizen!

Zo wonen Erica en Klaas Buwalda vlakbij Sexbierum waar zij op 1 juli het Thomashuis zullen overnemen. Beiden zijn al goed ingeburgerd omdat Erica al bijna vijf jaar werkzaam is in het Thomashuis van huidige ondernemers Daan & Anne-Jan. Klaas is er als vrijwilliger aan verbonden naast zijn werk als bedrijfsleider bij een grondstofverwerker.

Ze verlaten binnenkort Sint Jacobiparochie samen met hun 2 kinderen van bijna 10 en 8, op naar het nieuwe avontuur!

Van Grand Café naar Thomashuis

Jan Blok en Marieke Heilig zijn de trotse aanstaande ondernemers van Thomashuis Venhuizen, opvolgers van Johan en Marion die een overstap hebben gemaakt naar Thomashuis Hollands Kroon. Jan en Marieke komen uit Hoogkarspel en gaan op 1 juli aan de slag in het Thomashuis. Een flinke stap. Marieke werkt al geruime tijd in de zorg en Jan werkt in een Grand Café in Enkhuizen. Dus met de gastvrijheid zit het straks wel snor! Samen met hun 3 kinderen zijn ze helemaal klaar voor de nieuwe uitdaging en starten ze liever vandaag dan morgen.

Foto (met de klok mee): Thomashuis Sexbierum, Ouderkerk, Assendelft & Thomashuis Venhuizen

Henk en Carry Vreman zullen per 1 september Thomashuis Assendelft overnemen van de huidige ondernemers Ivo en Marijke. Zij verruilen het Noord-Hollandse Velserbroek voor Assendelft samen met hun 2 dochters van 13 en 14 jaar. Carry heeft een jarenlange ervaring in zowel de ouderen- als gehandicaptenzorg bij o.a. Philadelphia. Henk heeft momenteel een baan in de ICT en kan niet wachten aan de slag te gaan. “We hebben er heel veel zin in!”

Nieuwe stap

And last but not least verwelkomen we Henk en Marit de Jong, per 1 augustus de nieuwe zorgondernemers van het prachtige Thomashuis Ouderkerk a/d IJssel. Net als de nieuwe ondernemers van Thomashuis Sexbierum zijn Marit en Henk geen onbekenden voor de bewoners, medewerkers en familieleden omdat Marit als ruim 6 jaar in het Thomashuis werkt. En straks is ze dus samen met haar man – nu nog werkzaam bij een leverancier van installaties voor schepen – zorgondernemer van het Thomashuis. Een mooie nieuwe stap die ze zetten samen met hun 4 kinderen.

Gefeliciteerd allemaal en welkom!

Net als deze stellen ook aan de slag als Thomashuis-ondernemer? Dat kan! Lees hier meer over de huizen die zoeken naar opvolgers (o.a. Vaals, Vledder en Beneden-Leeuwen)

Delen:

Mis niks van de kleurrijke verhalen van het Thomashuis

Schrijf je in voor de nieuwsbrief ThomashuisVertelt!