Nieuwe zorgondernemers Thomashuis Dongen tekenen contract

Paul en Hennie nemen per 1 januari Thomashuis Dongen over
Uit de huizen
Jan de Gier

De nieuwe zorgondernemers van Thomashuis Dongen hebben op dinsdag 18 september de franchiseovereenkomst ondertekend. Per 1 januari 2019 nemen Hennie Maas en Paul Trommelen het Noord-Brabantse Thomashuis over van huidige ondernemers Rik Huijben en Diana de Bruijn.

Het duurt nog even voordat de daadwerkelijke overname een feit is, maar de grote stap van het ondertekenen is inmiddels gezet. Het is nu ruim 8 maanden geleden dat Hennie aanschoof bij een informatiemiddag in Thomashuis Dongen in januari. “Hennie kwam enthousiast terug”, weet Paul nog. “We hebben het er uitgebreid over gehad en besloten al snel om ervoor te gaan.”

Zorgondernemers in spé

De zorgondernemers in spé kunnen niet wachten om aan de slag te gaan. Hennie is momenteel nog werkzaam op een woonvoorziening en zal dit tot 1 november blijven doen. Paul stopt met zijn werkzaamheden als interim-directeur bij een zorginstelling en docent bij Rino Zuid op 1 december. “We zijn er al druk mee bezig natuurlijk, maar vanaf dan zullen we ons echt volledig gaan richten op de overname. We hebben er zin in.”

Gefeliciteerd Paul en Hennie!

 

[Een uitgebreider interview met Paul en Hennie volgt later. Lees hier ons artikel terug over de zoektocht van Rik en Diana die eind vorig jaar van start ging]

Net als Paul en Hennie ook interesse in een overname? Bijk hier ons aanbod van Thomashuizen en meld je aan voor de infomiddag in Thomashuis Venhuizen op 27 oktober of Thomashuis Terborg op 6 november!

Delen:

Mis niks van de kleurrijke verhalen van het Thomashuis

Schrijf je in voor de nieuwsbrief ThomashuisVertelt!