Overname Thomashuis Venhuizen, Sexbierum en Hollands Kroon

Nieuwe ondernemers voor drie Thomashuizen
Zorgondernemerschap
Jan de Gier

Hoeveel feestelijkheden passen er in een paar dagen tijd? Minimaal drie dus! We delen met trots dat zowel Thomashuis Sexbierum, Venhuizen als Thomashuis Hollands Kroon nu officieel zijn overgenomen door drie nieuwe ondernemersstellen. Gefeliciteerd allemaal!

Erica en Klaas Buwalda hebben woonplaats Sint Jacobiparochie nu echt verlaten samen met hun 2 kinderen. Sinds 1 juli zijn zij de nieuwe ondernemers van Thomashuis Sexbierum, een paar kilometer verderop. Zij nemen het stokje over van ondernemers Anne-Jan en Daan die het huis ruim 10 jaar met liefde hebben gerund.

Foto boven: Links in beeld Klaas & Erica, rechts Anne-Jan en Daan

Klaas en Erica zijn beiden al goed ingeburgerd omdat Erica al bijna vijf jaar werkzaam is in het Thomashuis. Klaas was er al actief als vrijwilliger naast zijn werk als bedrijfsleider bij een grondstofverwerker.

‘Het voelt supergoed’

Jan Blok en Marieke Heilig zijn de trotse nieuwe ondernemers van Thomashuis Venhuizen, opvolgers van Johan en Marion die een overstap hebben gemaakt naar Thomashuis Hollands Kroon. Jan en Marieke komen uit Hoogkarspel en hebben veel zin in het nieuwe avontuur, samen met hun 3 kinderen.

Foto: De overname door Marieke en Jan haalde vorige maand al het nieuws in Noord-Holland

Marieke werkte al geruime tijd in de zorg en Jan laat zijn werk in een Grand Café in Enkhuizen achter zich. Ze draaien al enige weken mee in het Thomashuis en doen dat met veel plezier. “Het voelt supergoed”, vertelt Jan. “Er verandert voor de bewoners natuurlijk best wel wat, maar langzaamaan zijn we gewend aan elkaar aan het raken. Het is gewoon heel fijn. We hebben de goeie keuze gemaakt!”

Nieuwe uitdaging in een ander Thomashuis

Zoals hierboven al even benoemd hebben Johan en Marion Wagenaars Thomashuis Venhuizen verruild voor Thomashuis Hollands Kroon. Niet omdat ze het na 10 jaar niet meer leuk vonden in Venhuizen, maar omdat er een mooie uitdaging lag in Hollands Kroon. “En die hebben we aangegrepen”, vertelt Johan. “We zijn heel trots op wat we neergezet hebben de afgelopen maanden, maar vanaf nu is de overname officieel.”

Hieronder twee foto's van Johan en Marion die het contract ondertekenen.

Gefeliciteerd allen!

Een eigen Thomashuis iets voor jou en je partner? Bijvoorbeeld in Beneden-Leeuwen of Delft? Ontdek het tijdens onze aanstaande infodagen in Thomashuis 't Harde op 20 augustus. Aanmelden kan HIER! 

Delen:

Mis niks van de kleurrijke verhalen van het Thomashuis

Schrijf je in voor de nieuwsbrief ThomashuisVertelt!