Infomiddag Thomashuis Grathem 12 november

Events

Wil jij ondernemen vanuit passie en zorgen op jouw manier? En ben je geïnteresseerd in het opstarten of overnemen van een Thomashuis? Dan heten Tom en Yvonne je op 12 november van harte welkom om een kijkje te nemen in hun leven als zorgondernemers. Het perfecte moment om te ontdekken of een eigen Thomashuis iets is voor jou en je partner! Aanmelden kan hier.

Tom en Yvonne wonen sinds december 2013 samen met hun bewoners in Thomashuis Grathem. "Wij doen dit met heel veel liefde en passie omdat wij het verschil willen maken voor mensen met een verstandelijke beperking. Onze droom is dat wij voor hen een goed leven kunnen realiseren", vertellen ze. "Dit willen we doen door het gewone, het huiselijke, het warme en vertrouwde gevoel over te brengen zodat onze bewoners echt thuis kunnen zijn en zich thuis kunnen voelen."

In bovenstaand filmpje vertellen Tom en Yvonne samen met de zorgondernemers vqan Thomashuis Bunde, Zwijndrecht en Tilburg over hun leven als zorgondernemer. "Je bent zelf de regisseur, kunt het zelf regelen en bent vele rollen in één. Als je een Thomashuis hebt gerund kun je volgens mij de hele wereld aan", vertelt Tom. ''Het samen bouwen, samen werken en samen pionieren is ook bijzonder'', vult Yvonne haar man aan.

Aanmelden kan hier

Hoe het leven er voor Tom en Yvonne exact uitziet, kun je met eigen ogen zien tijdens de infomiddag op 12 november in Thomashuis Grathem. Aanmelden kan via het formulier onderaan deze pagina!

Alvast meer weten over het zorgondernemerschap? Dompel je dan onder op deze pagina!

Delen: