Infomiddag zorgondernemerschap in Thomashuis Venhuizen

Werken
Laura van Elst

Samen met jouw partner toe aan een zingevende uitdaging in de gehandicaptenzorg? Ontdek dan of het zorgondernemerschap iets voor jou is tijdens een infomiddag op zaterdag 27 oktober in Thomashuis Venhuizen. Naast een presentatie vertellen zorgondernemers Marion en Johan Wagenaars je graag alles over het reilen en zeilen van een Thomashuis tijdens een rondleiding.

Marion en Johan wonen nu zo’n 10 jaar met veel plezier samen met hun bewoners. De hechte groep varieert in de leeftijd van 25 tot 60 jaar. Samen met Marion en Johan zijn zij graag op stap. Onder meer twee keer per jaar tijdens een midweek vakantie in Nederland. Maar het wordt ook dichterbij huis gezocht. Zo wordt er genoten van het buitenleven, onder meer door te tuinieren. ‘‘Samen met onze bewoners, medewerkers en vrijwilligers zijn wij graag creatief bezig’’, vertellen Marion en Johan.  

Sfeer proeven

Marion en Johan genieten van de reuring die het zorgondernemerschap met zich meebrengt. ‘‘Het Thomashuis is voor ons een ideale manier om het werken met onze leefstijl te combineren.’’ Thomashuis Venhuizen is gevestigd in een voormalige stoomzuivelfabriek. Het karakteristieke gebouw ligt in de landelijke omgeving van West-Friesland, nabij Enkhuizen en Hoorn.

Het stel opent met plezier de deuren voor de infomiddag om bezoekers de sfeer te laten proeven. Daarbij geven zij een rondleiding door het Thomashuis en kunnen zij vragen beantwoorden over het reilen en zeilen als zorgondernemer.

Even aanmelden

Aanmelden voor de informatiemiddag kan via de website van Thomashuis-ontwikkelaar De Drie Notenboomen, op deze pagina om precies te zijn. Kies onderaan het formulier met de datum 27 oktober en dan zien Marion en Johan je heel graag in Venhuizen! Komt 27 oktober niet goed uit? Dan is het mogelijk om dinsdag 6 november een kijkje te nemen in Thomashuis Terborg.

Benieuwd naar de Thomashuizen waar we nieuwe zorgondernemers voor zoeken? Bekijk hier ons aanbod en kom meer te weten over onder andere Thomashuis Delft de Oliemolen, Vaals, Venhuizen en Enschede!

 

Delen:

Mis niks van de kleurrijke verhalen van het Thomashuis

Schrijf je in voor de nieuwsbrief ThomashuisVertelt!