Plek vrij in Thomashuis Velp, Lisse en Roden

Uit de huizen
Jan de Gier

Ben/ken jij iemand met een verstandelijke beperking die op zoek is naar een gezellig nieuw thuis? In o.a. Thomashuis Velp, Lisse & Roden is plaats voor een nieuwe bewoner. Kijk voor meer info op de websites van deze huizen en neem direct contact op!

Thomashuis Velp is gevestigd in een oude boerderij gelegen aan de dijk, de Oude Maasdijk, bij het kerkdorp Velp (NB). De tuin in combinatie met een ruim uitzicht over de landerijen creëert een rustige woonomgeving. Binnen tref je een warme, gemoedelijke sfeer. 

Bekijk hieronder een filmpje uit Thomashuis Velp van ondernemers Ineke Fleuren en Ferwerd Smedema. Contact opnemen kan via info@thomashuisvelp.nl of 0486 436809. Meer info en foto's vind je op www.thomashuis.nl/velp (klik voor website).

Thomashuis Velp Internetclip

 

Thomashuis Lisse (kamer vrij per 1 maart 2018)

Thomashuis Lisse is een monumentaal, karakteristiek, vrijstaand, voormalig klooster. De bewoners wonen er samen met zorgondernemers van het eerste uur Caren & Rob. Ben jij of ken jij iemand met een verstandelijke beperking die interesse heeft in het wonen in Thomashuis Lisse? Dan horen Caren en Rob graag van je want per 1 maart 2018 hebben zij een plek vrij. 

Contact opnemen kan per mail via rbm.barnhoorn@casema.nl of doormiddel van een belletje naar 06-15904415. Meer informatie vind je op www.thomashuis.nl/lisse

Nieuwe bewoners gezocht in Thomashuis Roden

Wonen in een rustige en natuurlijke omgeving? Thomashuis Roden is gevestigd in een oude boerderij aan de rand van het dorp Roden. Van de inwonende zorgondernemers Nynke & Jelle mag je verwachten dat zij samen met jou en je (wettelijk) vertegenwoordiger op zoek gaan naar de begeleiding en daginvulling die bij je past. Voor daginvulling wordt gekeken naar zowel externe- als interne mogelijkheden. 

Contact opnemen kan via roden@thomashuis.nl of 050-8538529 en/of 0643246954. Meer informatie en foto's vind je op www.thomashuis.nl/roden

 

Delen:

Mis niks van de kleurrijke verhalen van het Thomashuis

Schrijf je in voor de nieuwsbrief ThomashuisVertelt!