Thomashuis Middenmeer zoekt opvolgers: Infomiddag 25-11

Vestigingen
Jan de Gier

Thomashuis Middenmeer is op zoek naar een nieuw (echt)paar zorgondernemers. Om kennis te maken met het leven en werken in deze kleinschalige woonvoorziening voor mensen met een verstandelijke beperking, is er op 25 november a.s. een infomiddag in het Thomashuis aan de Praamweg 2 in Middenmeer. 

Aanmelden kan door even een mailtje te sturen naar info@thomashuis.nl met als onderwerp 'Informatiemiddag aanmelding 25 november'. Geef in jullie mail a.u.b. ook even aan met hoeveel mensen je komt.

Het Thomashuis  in Middenmeer wordt momenteel gerund door interim-ondernemers Gerard en Hilda Meijer. Zij heten geïnteresseerden van harte welkom een kijkje te komen nemen de 25e. Gezocht wordt naar een stel met het hart op de juiste plek. Eén van hen heeft ruime ervaring in het werken met de doelgroep, de ander heeft minimaal affiniteit. Belangrijk is dat zij zich herkennen in de visie; bewoners een warm, liefdevol en zo gewoon mogelijk thuis bieden waar het draait om persoonlijke aandacht en een respectvolle omgang met elkaar.

De informatiemiddag in Middenmeer op 25 november a.s. bestaat onder meer uit een presentatie en een rondleiding. Het is kortom de perfecte gelegenheid om te ontdekken of het iets voor je is. Ben je de 25e niet in de gelegenheid, dan is er op 30 november nog een informatiemiddag in Gouda.

Kijk voor meer info en het aanmeldformulier op DEZE pagina. 

2017 - Promotiefilm Thomashuizen - werving zorgondernemers

 

 

Delen:

Mis niks van de kleurrijke verhalen van het Thomashuis

Schrijf je in voor de nieuwsbrief ThomashuisVertelt!