Agenda informatiebijeenkomst zorgondernemerschap voorjaar 2023

Thomashuis Kruiningen
Zorgondernemerschap

Wil je de zorg inrichten op jouw eigen manier? Wellicht is het runnen van een Thomashuis dan iets voor jou. Een Thomashuis is een zelfstandige onderneming geleid door een stel, waarvan een van de partners minimaal vijf jaar ervaring heeft in de gehandicaptenzorg. Als stel woon je (met je gezin) in of naast het Thomashuis en draag je zorg voor negen bewoners.

In het voorjaar staat weer een aantal informatiebijeenkomsten over het Thomashuis-zorgondernemerschap op de agenda. Enkele bijeenkomsten vinden live plaats op locatie, maar we organiseren ook online bijeenkomsten.

Tijdens een informatiemiddag krijg je antwoord op vragen zoals:

  • Wat is het zorgondernemerschap?
  • Wat zijn de voor- en nadelen?
  • Hoe worden jullie ondersteund door franchiseorganisatie De Drie Notenboomen?
  • Hoe verloopt het selectietraject?

Laat je inspireren door ervaren zorgondernemers

Bovendien is er een koppel Thomashuis-ondernemers aanwezig om al je vragen te beantwoorden en te vertellen over hun eigen ervaringen. Elk koppel en Thomashuis is anders. Het pand, de locatie, de bewonersgroep… Deze zaken zorgen steevast voor een uniek karakter. Ben je nieuwsgierig welke zorgondernemers op dit moment op zoek zijn naar hun opvolgers? Kijk dan alvast hier.  En hopelijk zien wij jullie bij een informatiemiddag ergens in het land of online!

Delen: