Agenda najaar infomiddag zorgondernemerschap

zorgondernemer Thomashuis Andel
Zorgondernemerschap

In het najaar staat weer een aantal informatiebijeenkomsten over Thomashuis-zorgondernemerschap op de agenda. Een Thomashuis is een zelfstandige onderneming gerund door een stel, waarvan een van de partners minimaal vijf jaar ervaring heeft in de gehandicaptenzorg. Als stel woon je altijd (met je gezin) in of naast het Thomashuis en draag je zorg voor negen bewoners.

Er zijn 118 Thomashuizen verspreid over het hele land. Regelmatig worden er opvolgers gezocht om een locatie over te nemen. Hebben jullie interesse om je eigen Thomashuis te runnen? Kom dan naar een informatiebijeenkomst.

Tijdens een informatiemiddag krijg je antwoord op vragen zoals:

  • Wat is het zorgondernemerschap? En wat zijn de voor- en nadelen?
  • Hoe worden jullie ondersteund door de franchiseorganisatie?
  • Wat houdt het selectietraject in?

Welke Thomashuizen zijn ter overname beschikbaar?

Ook is er een koppel ervaren Thomashuis-ondernemers aanwezig om al je vragen te beantwoorden en te vertellen over hun eigen ervaringen. Elk Thomashuis is anders. Het pand, de locatie, de bewonersgroep… Deze zaken zorgen steevast voor een uniek karakter. Ben je nieuwsgierig welke huizen op dit moment beschikbaar zijn, kijk dan alvast hier. En hopelijk zien wij jullie bij een informatiemiddag ergens in het land!

Delen: