Vacature: Thomashuis-ondernemers gezocht!

Werken
Jan de Gier

Wij zijn doorlopend op zoek naar enthousiaste stellen die ervan dromen een eigen Thomasuis te starten/over te nemen. Als jij één van die geinteresseerden bent en je (levens)partner wil er ook voor de volle 100% voor gaan, dan horen we graag van je via ons aanmeldformulier!

Als zorgondernemers van een Thomashuis wonen jij en je partner samen met maximaal 9 mensen met een verstandelijke beperking. Jullie geven zelf invulling aan de zorg -binnen de kaders van de formule Thomashuis- en bieden de bewoners dagelijks een warm en liefdevol thuis. Zo gewoon mogelijk.

Aanmelden

Spreekt dit jullie aan? Heeft minimaal één van jullie ruime ervaring in het werken met mensen met een verstandelijke beperking (lees; minimaal 5 jaar werkzaam in de gehandicaptenzorg)? Tijd voor een nieuwe uitdaging? En herkennen jullie je helemaal in onze visie? 

Meld je dan bij ons aan via het aanmeldformulier (klik voor link) op de pagina van De Drie Notenboomen (ontwikkelaar van het concept Thomashuis) en dan hopelijk tot snel! Missschien zijn jullie wel de nieuwe zorgondernemers van de huizen die overnamekandidaten zoeken zoals:

Filmpje

En bekijk ook zeker even onderstaand filmpje waarin 3 stellen vertellen over hun leven als zorgondernemer van een Thomashuis:

Een nieuw leven als Thomashuis-ondernemer

 

Delen:

Mis niks van de kleurrijke verhalen van het Thomashuis

Schrijf je in voor de nieuwsbrief ThomashuisVertelt!