Contractverlenging Thomashuis: Proosten op de komende 5 jaar

Deze Thomashuizen verlengden het contract
Zorgondernemerschap

Een mooi Thomashuis bericht in deze donkere dagen voor kerst. Onlangs verlengden de ondernemers van de huizen in Vlijmen, Breezand, Sint Nicolaasga en Jirnsum het contract en gaan ze zich ook de komende 5 jaar weer met passie inzetten voor hun bewoners. Gefeliciteerd allen!

Met trots verwelkomde De Drie Notenboomen (ontwikkelaar Thomashuis-formule) deze vier stellen zorgondernemers voor een verlenging van het franchisecontract. Dit gebeurt na iedere vijf jaar. Tijdens een mooie bijeenkomst werd niet alleen teruggekeken op de achterliggende jaren, maar vooral met elkaar gesproken over hoe iedereen de komende vijf jaar invulling wil geven aan het leven als Thomashuis-ondernemer. Een waardevolle manier om even stil te staan én vooruit te kijken met elkaar.

Ondernemers Thomashuis sinds 2009

Coen en Angelique Crum zijn sinds 2014 zorgondernemers van Thomashuis Vlijmen en tekenden bij voor de 2e termijn. Bernard en Marleen Dijkstra zijn sinds 2010 zorgondernemers in Jirnsum en gaan voor de 3e termijn. Ook voor de 3e termijn gaan Henk Veurman en Carin Stuyt, zorgondernemers van Thomashuis Sint Nicolaasga sinds 2009. Naast hen staan Thea en Arie Benders. Zij openden 1 juni 2009 hun Thomashuis in Breezand en tekenden ook bij voor de 3e termijn.

Van harte allemaal en proost op een mooie toekomst met jullie bewoners!

Het Thomashuis-ondernemerschap iets voor jou en je partner? Ontdek het tijdens onze infomiddag op 19 januari in Beneden Leeuwen. Aanmelden kan HIER!

Thomashuis Breezand

Breezand

Thomashuis Sint Nicolaasga

Sint Nicolaasga

Thomashuis Vlijmen

Vlijmen

Jirnsum

Delen: