Thomashuis Metslawier en Brummen verlengen contract

Uit de huizen
Jan de Gier

Altijd mooi om te kunnen delen; de zorgondernemers van Thomashuis Metslawier en Thomashuis Brummen hebben hun contract verlengd en zullen zich dus ook de komende 5 jaar weer met liefde in gaan zetten voor hun bewoners. Een feestelijk moment dat vraagt om een toost en een vrolijke groepsfoto uiteraard.

Theo en Sanne gingen in januari 2014 van start met hun Thomashuis in Metslawier. Sanne was toen al enige tijd werkzaam in het Thomashuis en bleek samen met partner Theo de perfecte overnamekandidaat toen de oorspronkelijke ondernemers van Metslawier ermee stopten. Een keuze waar het stel nooit spijt van heeft gehad. Beiden kijken dan ook uit naar de jaren komende jaren als Thomashuis-ondernemer en zetten op donderdag 23 november vol overtuiging hun handtekening (zie foto's hieronder).

Datzelfde geldt voor zorgondernemers Odilia en Wim Jongsma. Zij openende in november 2013 de deuren van hun Thomashuis in Brummen en moeten na die eerste jaren toch ook concluderen dat een Thomashuis runnen het mooiste is wat er is.

Gefeliciteerd allemaal en succes de komende jaren!

Zelf ondernemer van een Thomashuis worden? Wij zijn doorlopend op zoek naar mensen zoals Theo, Sanne, Wim & Odilia! Neem bij interesse dus zeker even een kijkje op DEZE pagina en dan heel graag tot snel!

Delen:

Mis niks van de kleurrijke verhalen van het Thomashuis

Schrijf je in voor de nieuwsbrief ThomashuisVertelt!