Werkzaam in de gehandicaptenzorg? Word zorgondernemer!

Het Thomashuis in IJmuiden organiseert een infomiddag op 15 juni
Zorgondernemerschap
Jan de Gier

Werkzaam in de gehandicaptenzorg en geinteresseerd in het starten van een eigen Thomashuis? Op 15 juni en 5 juli  ben je welkom in Thomashuis IJmuiden en Thomashuis Harich om te ontdekken of het iets is voor jou en je levenspartner. Aanmelden kan via het formulier op de website van Thomashuis-ontwikkelaar De Drie Notenboomen.

Op de website van Thomashuis IJmuiden stelt zorgondernemer Bianca Kaptein zichzelf voor: "Na jaren lang de wens te hebben om zelf een Thomashuis te starten heb ik in 2010 de stap genomen om dit te realiseren. Ik ben al ruim 25 jaar werkzaam in de zorg, waarvan grotendeels met mensen met een verstandelijke beperking. Mijn gezin bestaat uit mijn partner Alex en dochter Sanne. Ik heb er bewust voor gekozen om samen met mijn gezin in het Thomashuis te wonen'. 

Ook Klaas en Anja van Thomashuis Harich vertellen het nodige over zichzelf op de website: "Onze visie op kwaliteit van leven is liefde, respect, gelijkwaardigheid en de ruimte om wensen en mogelijkheden te kunnen ontplooien. Als zorgondernemers hebben we er bewust voor gekozen hebben we er bewust voor gekozen in het Thomashuis te wonen. Op deze manier blijven we op de hoogte van wat er speelt en bieden daarmee zoveel mogelijk continuïteit en rust.

(Foto: Thomashuis Harich)

Wat houdt het zorgondernemerschap in?

Tijdens de informatiemiddagen op vrijdag 15 juni en dinsdag 5 juli krijg je de kans een kijkje te nemen bij beide ondernemingen. Uiteraard is een rondleiding onderdeel van het programma en verder staat de middag in het teken van het leven in een Thomashuis, en alles wat erbij komt kijken. Hoe ziet het traject eruit voordat je van start kunt? Waar moeten wij als (echt)paar/samenwonend stel aan voldoen om een Thomashuis te kunnen runnen? Wat houdt het eigenlijk in dat zorgondernemerschap?

Aanmelden kan hier

Ben je geïnteresseerd om in deze Thomashuizen eens de sfeer te proeven? Ben je werkzaam in de gehandicaptenzorg en samen met je levenspartner klaar voor een nieuw avontuur? Meld je dan aan voor deze middag en ontdek of het Thomashuis-ondernemerschap iets voor je is! Bianca, Klaas en Anja zullen je met plezier ontvangen.

Aanmelden kan via het formulier op deze pagina.

Let op: Thomashuis IJmuiden en Thomashuis Harich zijn niet beschikbaar voor overname. Het aanbod van huizen die opvolgers zoeken vind je HIER (waaronder Thomashuis Huijbergen, Vaals, Enschede en Delft de Oliemolen)

Delen:

Mis niks van de kleurrijke verhalen van het Thomashuis

Schrijf je in voor de nieuwsbrief ThomashuisVertelt!