Infomiddag 3 april over zorgondernemerschap Thomashuis

Events
Jan de Gier

Ben jij werkzaam in de zorg en heb jij jezelf altijd afgevraagd of een eigen Thomashuis iets voor jou en je levenspartner is? Ontdek het tijdens onze infomiddag op 3 april a.s. in Gouda! Aanmelden kan via de site van De Drie Notenboomen.

Een aantal keer per jaar organiseren wij een informatiemiddag voor mensen met serieuze interesse in het zorgondernemerschap. Hét perfecte moment om te ontdekken of het runnen van een Thomashuis iets voor jou/jullie is! 

Een informatiemiddag staat geheel in het teken van het leven in een Thomashuis, en alles wat erbij komt kijken. Hoe ziet het traject eruit voordat je van start kunt? Waar moeten wij als (echt)paar/samenwonend stel aan voldoen om een Thomashuis te kunnen runnen? Er zijn ervaren ondernemers aanwezig om jullie een inkijkje te geven in hun leven met de bewoners en uiteraard is er alle gelegenheid tot het stellen van vragen.

Aanmeldformulier

Dus heeft één van jullie ruime ervaring in het werken met de doelgroep? En ziet de ander dit avontuur ook voor 100% zitten? Dan zien we jullie heel graag op 3 april in Gouda! Wie weet zijn jullie het zorgpaar waar de bewoners van o.a. Thomashuis Huijbergen, Delft de Oliemolen en Thomashuis Enschede naar op zoek zijn!

Aanmelden voor 3 april kan via het formulier onderaan DEZE (klik voor link) pagina op de website van Thomashuis-ontwikkelaar De Drie Notenboomen.

Meer info over het zorgondernemerschap vind je hier.

Kijk hieronder een filmpje voor een impressie van het leven als Thomashuis-ondernemer!

Thuis zijn in Thomashuis Nieuwerbrug

 

Delen:

Mis niks van de kleurrijke verhalen van het Thomashuis

Schrijf je in voor de nieuwsbrief ThomashuisVertelt!