Plek vrij in o.a. Thomashuis Olst en Thomashuis Ermelo

Uit de huizen
Jan de Gier

Regelmatig lichten we hier een aantal huizen uit die plaats hebben voor een nieuwe bewoner. Ben of ken jij iemand met een verstandelijke beperking die op zoek is naar een leuk nieuw thuis? Lees dan snel verder en neem contact op met de zorgondernemers van onderstaande huizen!

Momenteel is Thomashuis Olst op zoek naar een nieuwe bewoner. Op o.a. hun Facebookpagina hebben ze een mooie oproep geplaatst: “In Olst is het mooi wonen en in het Thomashuis is het bovendien reuze gezellig”, zo staat er. “Wij zijn een gemixte groep van mannen en vrouwen variërend in de leeftijd van 25 tot 62. Wij houden van erop uit gaan maar ook van een spelletje aan de keukentafel. De een is redelijk zelfstandig en de ander heeft meer hulp nodig. Het kan hier allemaal!”

Denk je dat jij hier goed bij zal passen? Dan nodigen zorgondernemers Annelies en Bert Boshoven je van harte uit om contact op te nemen en de leegstaande kamer te komen bekijken!

Kijk voor meer informatie op www.thomashuis.nl/olst. Direct (vrijblijvend) contact opnemen kan via olst@thomashuis.nl of telefonisch via 0570-519890.

Thomashuis Ermelo

Ook Hans en Alies Stijnman hebben nog een plek vrij voor een nieuwe bewoner. Je bent bij interesse van harte welkom eens een kijkje te komen nemen in het mooie Ermelo waar sinds eind 2016 een Thomashuis staat. “We trekken er graag met z’n allen op uit naar het strand, het bos of het zwembad maar houden ook van heerlijk ontspannen om het huis”, zo staat te lezen op hun website.

Spreekt Thomashuis Ermelo je aan? Kijk dan snel op www.thomashuis.nl/ermelo en/of neem direct contact op via ermelo@thomashuis.nl of 0640017450

Andere huizen

Andere huizen die ook een plek vrij hebben zijn o.a. Thomashuis Velp, Thomashuis Klundert, Thomashuis Roden, Thomashuis Bunde, Thomashuis Sint Joost en Thomashuis Lisse!

Zoek je liever een plek in een Thomashuis bij jou in de buurt? Kijk dan eens op onze pagina Vestigingen, zoek het dichtstbijzijnde Thomashuis en kijk of er plek is!

Delen:

Mis niks van de kleurrijke verhalen van het Thomashuis

Schrijf je in voor de nieuwsbrief ThomashuisVertelt!