Wonen in Thomashuis Lopik? Meld je nu alvast aan!

Vestigingen
Jan de Gier

(Foto: Achterzijde van het Thomashuis)

Momenteel is Thomashuis Lopik (ons 118e Thomashuis) nog volop in verbouwing. Het pand krijgt een compleet nieuw gezicht en de planning is dat de oplevering in februari 2018 zal plaastvinden. Naar verwachting opent het Thomashuis de deuren in het 2e kwartaal.

Enige tijd geleden hebben we een aantal foto's gemaakt van het Thomashuis in wording en de omgeving Lopik. Bekijk ze allemaal op de website van Thomashuis Lopiken zie onderaan dit bericht alvast een voorproefje.

Ondertussen zijn we ook druk op zoek geweest naar een stel dat aan de slag wil als zorgondernemers van dit Thomashuis. Momenteel zijn we in gesprek met potentiële ondernemers en zodra we hier meer over kunnen vertellen lees je dat als eerste op deze website.

Ben je ook geinteresseerd in het Thomashuis-ondernemerschap? Kijk dan op DEZE pagina en laat gerust van je horen. We zijn doorlopend op zoek naar nieuwe zorgondernemers, ook voor locaties elders in het land (bijv. Enschede, Steenwijk, Dongen, Delft de Oliemolen of Huijbergen). 

Bekijk hier een art impression van Thomashuis Lopik, gemaakt door Arco Architecten:

Thomashuis Lopik

Aanmelden

Inmiddels hebben meerdere geinteresseerde bewoners zich al bij ons gemeld. Ben jij of ken jij iemand die ook interesse heeft? Neem dan even contact op via info@thomashuis.nl

Zodra de zorgondernermers van Thomashuis Lopik gevonden zijn zullen zij van start gaan met het samenstellen van de bewonersgroep. We kunnen niet wachten straks ook in dit prachtige huis 8 à 9 mensen met een verstandelijke beperking een warm en liefdevol thuis te bieden.

Zie hieronder een aantal foto's. En lees HIER een artikel dat AD Utrechts Nieuwsblad onlangs schreef over de komst van het Thomashuis.

 

Delen:

Mis niks van de kleurrijke verhalen van het Thomashuis

Schrijf je in voor de nieuwsbrief ThomashuisVertelt!