Zorgondernemer Delft-Centrum: "Mooiste werk wat er is"

Uit de huizen
Jan de Gier

In een kort maar krachtig filmpje vertelt Evelien Sijtsma over haar leven als zorgondernemer van Thomashuis Delft-Centrum. “We zijn enorm trots dat onze bewoners zich hier veilig en thuis voelen.”

Evelien is sinds mei 2016 samen met haar man Folkmar de zorgondernemer van Thomashuis Delft-Centrum. In het filmpje vertelt ze in het kort over het leven met haar bewoners en hoe zij dit ervaart: “Wij vinden het werken met deze doelgroep het mooiste werk wat er is”, zo zegt ze. “De blijdschap, de grote en kleine stappen die ze maken in hun ontwikkeling doordat je altijd dezelfde begeleiding kunnen geven. Dat is gewoon erg mooi.”

Het filmpje wordt gecombineerd met mooie beelden van Eveline en haar man Folkmar in het Thomashuis, gevestigd aan de rand van het gezellige stadscentrum van Delft, in de oude HBS aan de Mijnbouwstraat. “We zijn enorm trots dat onze bewoners zich hier veilig en thuis voelen en dat ook echt laten merken. We hopen dat dat nog heel lang zo kan blijven.”

Bekijk het filmpje hieronder:

60 second story - Thomashuis Delft Centrum - ABN Amro

Filmpje is gemaakt door ABN-Amro die als financierder betrokken was bij de start van Thomashuis Delft-Centrum

Zelf zorgondernemer van een Thomashuis worden?

Wil jij samen met je (levens)partner ook aan de slag als zorgondernemer van een Thomashuis? De ondernemers van Thomashuis DongenSteenwijkHuijbergenDelft de Oliemolen & Enschede zoeken opvolgers! Laat bij interesse snel van je horen via het aanmeldformulier dat je kunt vinden via DEZE pagina!

Delen:

Mis niks van de kleurrijke verhalen van het Thomashuis

Schrijf je in voor de nieuwsbrief ThomashuisVertelt!